utorak, 20. ožujka 2012.

Spring is here....

Prvih tri mjeseca ove, nove godine je proletilo u hipu. Dogodile su mi se neke ljepe stvari, uz bok nekim jeko losim.
U zadnjem izdanju casopisa "Dom i dizajn" ( izlazi sa jutarnjim listom) je izasla jedna moja pregaca :)Rijec je o sljedecoj:
(photo by Jutarnj List)vrijeme je za jos par updejtova :)
Prva je "Mini lolita", napravljena od njezno rozog pamuka sa sitnim bijelim tockicama. Velicina je S (najbolje odgovara velicini 38). Uz nju dolazi jos i podmetac u obliku srca i kuhinjska rukavica :)


"Mini spring green" je napravljena od dva sloja pamucnog platna. Idealna je za proljetne uzine sa prijateljima :)
Uz nju dolazi i jedna dupla kuhinjska rukavica.
Veklicina je S (najbolje odgovara velicini 38)


"Blue dots" podsjeca na neke stare ljetne veceri... Napravljena od stampanog pamucnog platna, dolazi da duplom rukavicom :) velicina je M (najbolje odgovara velicini 40)


"Navy" uz taktove pjesme "sve bi seke ljubile mornare.." NApravljena je od modrog pamucnog damasta, a dolazi uz dva podmetaca u obliku srca. Velicina je s.


"Pink vamp" je za sve koje se zele osjecati glamurozno u kuhinji :) Napravljena je od pamucnog platna da detaljima od cipke koja je posuta sitnim glitterom. Dolazi sa jednom spojenom rukavicom :) velicina je S.


I zadnja za danas...
"Spring" je jedna vesela pregaca koja svojim zivim bojama najavljuje pocetak proljeca i mami na piknik :) Napravljena je od kombinacije stampanog i obicnog pamuka.Uz nju dolazi jedan podmetac u obliku srca i kuhinjska krpa.
Velicina je takoder S.


Sve pregace su radene u relativno malim brojevima (na zalost, jako malo cura sa oblinama me je pitalo za izradu ovakvih pregaca :( ), ali izrada po mjeri je itekako moguca :)
I za sve vas koje se pitate, "zasto ovo nisu haljine ili suknje"... pripremam i takve stvarcice, so stay tuned :D

i za kraj, moram se pohvaliti sa jednom od haljina koju sam radila za drzavno prvenstvo u latino-americkim plesovima koje se odrzalo ovaj vikend :)

(fotka by: Plesna skola Harmony )
i ovo je mozda malo detaljniji prikaz :)