utorak, 8. ožujka 2011.

This and that po drugi puta

Nisam niti skuzila koliko je vremena proslo od mojeg zadnjeg posta. Prosinac je prosao smrznuto na nasem malom standicu. Bilo je par dana kada samo jedva progurale, ali ne zalimo se. Upoznale samo nekolicinu zanimljivih ljudi, stvorile neke poslovne veze.. a i nasmijale pojedinim komentarima :D


Poslje nove sam se morala posveti nekim drugim projektima, izmedu kojih izdvajam meni jako drage:

Vec nekoliko godina radim kostime za plesnu skupinu "Celtic Fantasy". Cure su se prosle godine registrirale kao udruga, a ove, povodom 1-og rodendana su napravile svoj vlastiti show. Kostime su osmislile voditeljice trupe, Dialma i Marija, sa ponekim mojim prijedlogom. :)
Prilazem i mali preview kostima (slike su preuzete sa facebook stranice plesnog studija "Celtic Fantasy". Fotograf je Borna Lav Skracic):





Vise slika sa samog showa mozete naci na: Celtic Fantasy Show (by BLS)

Posebno me se dojmila tocka pod nazivom Acapella . Taj zvuk... :)

Cure i decki ponovo nastupaju na St. Patrick's Free Open Air Festival
Pa, ako imate vremena, svakako ih dodite pogledati. Ulozili su jako puno truda u nastup, i vjerujte mi, nece vam biti zao :)







Zimski kaputic, za jednu visoku i vitku curku. Kaputic je izmjesan iz 3 razlicita modela: prednjica izgledom podsjeca na kaput kakvog je nosio Neo u Matrix-u. Na straznjoj strani su 3 duboke falde kakve se srecu na pojedinim modelima iz viktorijanskog doba. I rukavi (i ukrasne kopce kojih jos nije bilo kada sam slikala model) su preuzeti sa nekog fantasy kaputica. Podstava je, naravno, krvavo crvena, isto kao i trakica na straznjem vezanju :)



Hlace visokog struka i drapirani body boje koze. Oboje je napravljeno od fine tanke svile. Na ovaj komplet je otislo nekih 5-6 metara svile i hrpa mojih zivaca jer su mi se ruke nisu prestajale tresti.




i... Jos malo svile.. :D Tunika je napravljena od vezene santung svile. Gospoda kojoj sam sivala tuniku je uspijela uloviti zadnji komadic ove vezene svile, tako da smo morale "nedostatke" nadogradivati sa obicom crnom santung svilom. Sto je nakraju ispalo i vise nego dobro, jer smo malo smirile uzorak i samoj tunici dodali dozu elegancije :)

evoga, to se dogadalo u zadnjih par mjeseci. Uskoro mozete ocekivati nekoliko proljetnih vintage pregaca kao i preko nekoliko novih iznenadenja :)